Take away på Hotel Vinhuset...
Pris pr. couvert kr. 345,- (minimum 10 couverter)
Alle buffeter er inkl. hjemmebagt foccacia brød.
For bestilling ring til Hotel Vinhuset på tlf. 5572 0807
eller send en mail til vinhuset@ danske-hoteller.dk
Efterår (september – november)
Kolde retter
- Bagt torsk med sennepscreme, crudité af radise, sprøde salater og kapers
- Koldrøget laks med syltede svampe, svampemayo, sprøde salater og urter
- Rødkålssalat med sprøde valnødder, grønkål og granatæbler
- Pastasalat med julienne af urter og pesto
- Blandet sprøde salater med fennikel, grillet peber og brøndkarse
Varme retter
- Stegt kalkun cuvette med bagte rodfrugter
- Langtidsstegt kalveculotte med whisky sauce
- Timianstegte kartofler
Dessert
- Tiramisu med marinerede bær
Vinter (december – februar)
Kolde retter
- Kulmuleterrin med syltede rosenkål, frisk grønkål, sprødt og peberrods mayo
- Marinerede rejer med julesalat, rødbede crudité og friske urter
- Rødkålssalat med æbler, hasselnødder og grønkål
- Pæresalat med rosenkål, rødløg og urter
- Salat på couscous med granatæbler, grønkål, valnødder og urter
Varme retter
- Braiseret oksebryst med bagte rodfrugter
- Stegt andebryst med stuvede porrer og løg
- Bagt kartoffelmos med krydderurter
Dessert
- Chokolademousse med bagte pærer og bær
Forår (marts – maj)
Kolde retter
- Bresaola med frisésalat, sprøde nødder, balsamico, parmesan og sprødt brød
- Varmrøget laks med crudité af fennikel, syltede rødløg og urter
- Marineret forårsgrønt med brøndkarse
- Broccolisalat med ristet bacon, tranebær og peanuts
- Spidskåls tzatziki med ristede græskarkerner og ærteskud
Varme retter
- Grillet unghanebryst med bagte forårsgrøntsager
- Stegte/glaserede svineskanker med rødvinssauce
- Små stegte kartofler
Dessert
- Mazarinkage med variation af bær og chokoladecreme
Sommer (juni – august)
Kolde retter
- Røget laks med dildmayo, sommercrudité, friterede kapers og dild
- Dampet rødspætte med grønne asparges, sauce verte, friske urter og sprødt brød
- Spidskålsslaw med tranebær og yoghurt
- Grillet grøntsager vendt med rødvins vinaigrette
- Tomatsalat med mozzarella, balsamico og friske urter
- Cremet grov kartoffelsalat vendt med urter
Varme retter
- Grillet kylling med bagte abrikoser og rødløg
- Tyndstegsfilet med Dijon sauce
Dessert
- Brownie med variation af bær og chokoladecreme